Stiri extrasport

VIDEO + FOTO Ilie Dumitrescu, oprit de Poliție în București! Ce s-a întâmplat cu fostul internațional

Articol de Bogdan Sorocan (video)  —  Monday, 09 November 2020

Începând cu 9 noiembrie, de la ora 00:00, în România au intrat în vigoare mai multe restricții privind circulația, pentru limitarea răspândirii coronavirusului, iar Ilie Dumitrescu se numără printre cei opriți pe Poliție pentru a vedea dacă respectă regulile.

În România, circulația este restricționată noaptea, între orele 23:00 și 05:00, iar persoanele pot ieși din casă doar în anumite condiții, având la ei o declarație pe proprie răspundere în care să precizeze motivul deplasării.

Imediat după miezul nopții, Poliția a început să facă mai multe verificări pentru vedea dacă se respectă noile regulii, iar printre cei vizați s-a numărat și Ilie Dumitrescu. Fostul internațional a fost oprit de agenți în apropiere de Arcul de Triumf.

VIDEO Ilie Dumitrescu a fost oprit de poliție, în prima seară cu noi restricții de circulație

Analistul TV nu a avut probleme cu polițiștii. „În această seară doar vă aducem la cunoștință că în intervalul 23:00 – 05:00, circulația este restricționată”, i-a spus agentul lui Ilie Dumitrescu. „Vin de la serviciu!”, a spus Ilie, care era pregătit și avea și declarație pe propria răspundere la el. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.