Stranieri

BRIGHTON. Veste rea. Florin Andone mai are de așteptat două luni după ruptura de ligamente încrucișate!

Florin Andone foto: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 09 noiembrie 2020

Managerul lui Brighton, Graham Potter, a negat că atacantul român Florin Andone e refăcut: „Îl așteptăm la începutul anului viitor. Muncește mult pentru a se recupera cât mai repede, dar a trecut printr-o operație dificilă”.

În opt luni la Galatasaray, Florin Andone a stat mai mult prin spital, suferind două accidentări grave, ambele la genunchiul drept.

  • Pe 9 noiembrie, după un atac agresiv al lui Junior Morais (Gaziantep), a fost prima oară operat. Diagnosticul: ruptură a ligamentului colateral intern, cu leziune parțială a ligamentului încrucișat anterior. A stat patru luni. Următorul meci, pe 1 martie.
     
  • Pe 14 iunie, portarul lui Rizespor (Tarık Çetin) a căzut pe piciorul atacantului. A doua intervenție chirurgicală pentru o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a celui colateral medial. În acel moment, împrumutul la Cim-Bom-Bom se încheia. Se întorcea la Brighton.

„Trebuie să avem răbdare cu el”

Zilele trecute, Andone a postat patru fotografii în echipamentul alb-albastru. Era destins, zâmbitor. Fanii "pescărușilor" și jurnaliștii locali au crezut că e semnalul revenirii. Mai are însă de așteptat, a anunțat managerul lui Brighton.

„Îl așteptăm la începutul anului viitor. Muncește mult pentru a se recupera cât mai repede, dar a trecut printr-o operație dificilă și nu poate juca mai devreme de șase luni. Trebuie să avem răbdare cu el pentru a fi siguri că totul va fi bine când se va întoarce”, a declarat Graham Potter week-end-ul trecut.

2,6 milioane de euroeste salariul anual al lui Andone la Brighton

3 ani de contractmai are Florin la clubul din Premier League

2,8 milioane de euroeste cota "tricolorului" (transfermarkt.de)

Citește și alte știri din Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.