Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Acuze de blat în direct: „Presiuni din partea șefului FRF! A fost amenințat că va avea partea de arbitraj execrabil”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 noiembrie 2020

Adrian Mititelu jr. a fost prezent la GSP LIVE și a dezvăluit că tatălui său i s-ar fi cerut de către Mircea Sandu și Gheorghe Ștefan să trucheze un meci din Liga 1 pentru ca Ceahlăul să se mențină în prima divizie. 

În 2007, tata a avut presiuni mari din partea lui Mircea Sandu (n.r- președinte al FRF atunci) și Gheorghe Ștefan (n.r- fostul finanțator de la Ceahlăul) ca să trucheze un meci cu Ceahlăul, care trebuia să rămână în Liga 1. A câștigat tatăl meu cu 3-2. A fost amenințat că va avea partea de arbitraj execrabil din cauza faptului că nu a acceptat blatul. 

VIDEO Adrian Mititelu jr. face acuzații la adresa lui Mircea Sandu și Gheorghe Ștefan: „Puneau presiune pe tata să trântească meciul!”

Da, și din partea lui Mircea Sandu. Păi «Pinalti» de la Ceahlăul nu a avut o relație de prietenie cu Sandu? Ceahlăul avea nevoie de un punct în ultima etapă pentru a rămâne în Liga 1. Ne-a condus de două ori, dar noi am câștigat. Și Gloria Buzău a pierdut atunci, în ultima etapă, dar a rămas în Liga 1. Dacă vă uitați, în sezonul următor am avut arbitraje execrabile.

Tatălui meu i s-au propus multe blaturi. La mese, cu mine de față... Mai în glumă, mai în serios. Ziceau «Dă-mi mie meciul acum, că ți-l dau eu data viitoare!». Dacă intrai în discuție, se ajungea să se facă!”, a spus Mititelu jr la GSP LIVE.

La ce meci se referă Adrian Mititelu jr.

Fiul lui Adrian Mititelu face referire la o partidă din etapa a 34-a din sezonul 2007-2008. Oltenii s-au impus pe teren propriu, 3-2, după ce moldovenii au avut 1-0. Golul de 3-2 a fost un autogol al lui Ivan Pecha, fundașul Ceahlăului, și a venit în minutul 85. La finalul sezonului, Ceahlăul a terminat pe locul 15, primul sub linie, cu 36 de puncte. Gloria Buzău, care în ultima etapă a pierdut 0-5 cu Steaua, a avut 37 de puncte și s-a salvat de la retrogradare.

Caseta meciului U Craiova - Ceahlăul 3-2

Cronica meciului din Gazeta Sporturilor

Citește mai multe știri din GSP LIVE: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.