Campionate

Mircea Lucescu, dur cu cei care l-au criticat după discuția cu Messi: „Foarte mulți inteligenți interpretează totul! A fost multă imaginație”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 November 2020

Mircea Lucescu (75 de ani) a vorbit despre întâlnirea cu Leo Messi după meciul Barcelona – Dinamo Kiev 2-1, din grupele Champions League, și despre cei care au interpretat într-o manieră malițioasă gestul său.

Antrenorul român s-a salutat cordial cu omologul Ronald Koeman, apoi l-a abordat pe Leo Messi, iar cel mai probabil managerul lui Dinamo Kiev i-a cerut tricoul lui Messi. Lucescu a vorbit azi despre gestul său și despre reacțiile stârnite de discuția cu superstarul argentinian.

Am văzut că sunt foarte mulți oameni inteligenți, care încearcă să interpreteze totul. Cu Messi am jucat de nouă ori, cu Șahtior. Era normal să-l cunosc, era normal să vorbesc cu el.

Dar nu contează asta. Văd interpretările care s-au făcut. Au fost interpretări caraghioase, a fost multă imaginație. Fiecare reacționează în funcție de pregătire, de educație, inteligență de instruire. Toți pot spune o mulțime de prostii și cred că pot fi înțeleși”, a declarat Lucescu, potrivit Prosport.

VIDEO Mircea Lucescu a fost cucerit de o jurnalistă ucraineancă: „Irina, Irina... Sunt îmbrăcat adecvat sau nu?”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.