Campionate

Walter Zenga, șocat de declarațiile lui Antonio Conte: „Dacă aș fi spus eu asta, aș fi fost împușcat”

Walter Zenga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 noiembrie 2020

Walter Zenga (60 de ani), ultima dată antrenor la Cagliari și fost jucător la Inter, a declarat că ar fi fost împușcat dacă ar fi vorbit așa cum a făcut-o Antonio Conte (51), antrenorul lui Inter, la finalul meciului cu Atalanta, scor 1-1.

Duminică, Inter a remizat în Serie A, 1-1 pe terenul Atalantei. Antonio Conte, antrenorul „nerazzurrilor”, a fost criticat, iar la final le-a oferit contestatarilor un răspuns dur. „I-aș sfătui să lase vinul”.

Walter Zenga: „Aș fi fost împușcat”

Zenga a fost surprins de declarațiile acestuia și a declarat pentru Radio Sportiva că „dacă aș fi spus eu ceea ce a zis Conte, aș fi fost împușcat. I-am spus deja lui Antonio, anul trecut, că ar trebui să evite controversele”.

Despre forma echipei, Zenga a declarat: „Toți ar vrea să câștige, dar presiunea care există la un club precum Inter este diferită. Să faci egal cu Atalanta în deplasare nu e rău. Există momente în care produci mult, dar culegi puțin. Echipa te satisface, dar mici detalii nu te lasă să câștigi. Ai nevoie de un punct de cotitură. Dacă nu câștigi, nu înseamnă întotdeauna că echipa ta nu joacă bine”.

Zenga, fost portar, a jucat la prima echipă a lui Inter timp de 12 ani, între 1982 și 1994.

VIDEO. Rezumatul meciului Atalanta - Inter 1-1

Citește mai multe știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.