Liga 3

Gabi Balint face anunțul așteptat de toți steliștii: „Deja se întâmplă! Se pregătesc să preia clubul, în iarnă vor veni jucători”

+17 Foto
Gabi Balint (52 de ani) afirmă că un grup de oameni potenți financiar se pregătește să preia CSA Steaua.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 November 2020

Gabi Balint (52 de ani) afirmă că un grup de oameni potenți financiar se pregătește să preia CSA Steaua.

CSA Steaua atacă promovarea în Liga 2 la finalul acestui sezon. „Militarii” sunt în cărți în acest moment, conduc seria 4, una în care se luptă pentru supremație cu FCSB 2. Gabi Balint le dă vești bune fanilor. Spune că în culise se pregătesc investiții masive. 

Noi investitori la CSA Steaua?

„Eu ştiu nişte lucruri, deja se întâmplă şi se pregătesc nişte lucruri în spate, dar nu pot spune nimic, pentru că sunt neoficiale. Sunt nişte oameni care se pregătesc să preia acest club, dar să avem răbdare! Sunt veşti bune, sunt oameni foarte cunoscuţi, să zicem şi legende ale Stelei. E un grup de oameni care vor să facă lucrul ăsta, mai ales că echipa se va muta pe stadionul ei, unde va fi extraordinar”, a declarat Gabi Balint pentru „Națiunea Stelistă”.

Balint vrea transferuri 

„Să fim sinceri, Steaua nu va putea ajunge în Liga 1 aflându-se sub tutela Armatei. Eu mă gândesc la anul viitor, anumite implicaţii se vor vedea din iarnă, în momentul în care vor mai veni nişte jucători la această echipă. Trebuie să întărim această echipă pentru a avea şanse mai mari de promovare, pentru că e nevoie ca echipa să promoveze pentru a se putea face treabă în viitor acolo", a completat Balint.

VIDEO. Cum arată arena Steaua filmată cu drona

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.