Liga 2

Tamaș a împlinit 37 de ani, dar nu și-a luat gândul de la „națională”: „Sincer, mă gândeam că poate mă convoacă”

Gabriel Tamaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 noiembrie 2020

Gabi Tamaș (37 de ani împliniți ieri) nu se gândește încă la retragere. Fundașul central de la U Cluj speră să mai joace câțiva ani!

Gabi Tamaș a împlinit ieri 37 de ani, vârstă la care majoritatea fotbaliștilor sunt deja retrași, însă nu se gândește la acest lucru. Stoperul Universității Cluj a dezvăluit cât timp își dorește să mai rămână în fotbal, dacă sănătatea i-o va permite:

„Mulțumesc mult de pentru urări și să dea Domnul să mai joc încă 5-6 ani de acum încolo!”, a spus Tamaș, potrivit digisport.ro.

Dorința neîmplinită a lui Tamaș: „Poate eram și eu în lotul lărgit”

Fundașul a mărturisit că și-ar fi dorit să se retragă în stil de la echipa națională, cu o prezența la EURO 2020. Naționala lui Rădoi a ratat însă calificarea la turneul final care va avea loc anul viitor, astfel că dorința lui Tamaș va rămâne neîmplinită.

„Sincer, și eu mă gândeam că, dacă se califică la Europene, poate eram și eu în lotul lărgit, poate era ultima mea convocare, mă retrăgeam frumos, dar n-a fost să fie”.

Nu știu ce va fi într-un an sau doi. Am și eu o vârstă, nu știu cât poate să mai țină organismul. Poate nu se mai recuperează ca atunci când aveam 20 de ani - Gabi Tamaș, U Cluj

De-a lungul carierei, Tamaș a evoluat pentru Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu și U Cluj.

VIDEO. Daniel Pancu, poveste amuzantă cu Gabi Tamaș: „M-am trezit cu un cot în nas”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.