Stiri extrasport

FOTO Iubita lui Alex Pițurcă, premiată în social media: a fost votată cel mai bun influencer din 2020

+46 Foto
Foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 noiembrie 2020

Cristina Ich, 33 de ani, face senzație în social media: fostul model internațional a fost votată pe primul loc la categoria cel mai bun influencer român pe anul 2020.

Iubita lui Alex Pițurcă va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2020” în cadrul galei E! People’s Choice Awards. Ea le-a surclasat pe Alina Ceușan (locul 2) și pe Bianca Adam - Tequila (locul 3).

„Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ generații, să ambiționez și să ofer încredere de sine femeilor, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciatăși iubită”, a spus Cristina Ich, conform paginademedia.ro.

La aceasta categorie au mai fost nominalizați Andra Gogan, Cristi Munteanu, Emil Rengle, Meme și Vlad Munteanu. Anul trecut premiul a fost câștigat de Adelina Pestrițu.

Citește și alte știri extra-sport:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.