Tenis

„De acum, eu de foame nu o să mor niciodată” » Ion Țiriac, dezvăluire emoționantă despre un moment critic al vieții

Articol de GSP.RO  —  marţi, 10 noiembrie 2020

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați români, însă nu mereu a avut o situație financiară stabilă. Magnatul a povestit un episod din adolescență, când a fost nevoit să se descurce cu doar 50 de bani, pe care îi avea în buzunar.

Pe la 15-16 ani, imediat după ce rămăsese fără tată, Ion Țiriac nu o ducea prea bine. Magnatul a povestit la emisiunea „Echipa de 10” prin ce a fost nevoit să treacă și o decizie care i-a schimbat viața.

„Au fost ani foarte grei, în special după ce rămăsesem fără tată. Din când în când, mai făceai şi foamea. Nu era lipsit de normal ca un tânăr de 15-16 ani să înceapă să aibă grijă de familia lui, să muncească pe undeva. Nu era mâncarea mai deloc. Când am împlinit 14 ani, aveam în buzunar 50 de bani. M-am dus şi mi-am luat două felii de franzelă. Mi-am spus atunci «eu de foame nu o să mor niciodată». Mi-am amintit şi îmi amintesc mereu treaba aia”, a spus Țiriac, potrivit as.ro.

Fostul jucător de tenis are o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, fiind întrecut doar de Daniel Denes, programatorul care anul trecut avea o avere de 1,4 miliarde de dolari.

Ion Țiriac, propunerea DECENIULUI pentru Iohannis: „Mâine dimineață dau 30 de milioane de euro!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.