Campionate

Atac brutal la Lionel Messi: „A instituit regimul terorii la Barcelona”

Impresarul lui Antoine Griezmann l-a atacat dur pe Lionel Messi // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 10 November 2020

Barcelona. Éric Olhats (57 de ani), fostul agent al lui Antoine Griezmann (29), afirmă despre Lionel Messi (33): „Atitudinea sa a fost deplorabilă de la început și l-a făcut să simtă asta”.

Încă un atac contra lui Leo Messi. După ce Andoni Zubizarreta, fost director sportiv al Barcelonei, a dezvăluit ce i-ar fi transmis Gerardo „Tata” Martino jucătorului argentinian - „Știu că dacă îl suni pe președinte mă va da afară, dar nu e nevoie să-mi arăți zilnic acest lucru” -, după ce Quique Setién a afirmat că „Messi e dificil de antrenat”, fostul impresar al lui Griezmann îl acuză și el pe căpitanul blaugrana.

„Messi controlează totul la Barcelona”

„Antoine a ajuns la un club cu probleme grave, unde Messi controlează totul. E și împărat, și rege în același timp”, afirmă Éric Olhats în France Football. Cel care i-a fost agent campionului mondial francez până în 2016 susține că „atitudinea sa a fost deplorabilă de la început și l-a făcut să simtă asta. A instituit regimul terorii. Fie ești cu el, fie ești împotriva lui”.

Enervat de acest asalt la Messi, Thierry Henry i-a luat apărarea. „Nu realizați ce a făcut Messi pentru Barcelona și pentru fotbal? Lăsați-l în pace! Când se va retrage, vom plânge toți!”, a protestat fostul mare atacant francez, actualul antrenor al lui Montreal Impact.

VIDEO. Cele mai frumoase goluri ale lui Lionel Messi la Barcelona

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.