Stiri extrasport

Ilie Năstase, discurs devastator la adresa lui Brigitte Sfăt: „Domnișoarele astea au reality-show-uri. Îi vezi pe Jador, te ador, te adorm, Pastramă, Salam, parizer. Ce-i asta?!”

+32 Foto
Ilie Năstase (74 de ani) spune că relația cu Brigitte Sfăt a fost una toxică. Fostul lider mondial din tenisul masculin a caracterizat în termeni duri persoanele care țin capul de afiș în media românească.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 November 2020

Ilie Năstase (74 de ani) spune că relația cu Brigitte Sfăt, actualmente Pastramă, a fost una toxică. Fostul lider mondial din tenisul masculin a caracterizat în termeni duri persoanele care țin capul de afiș în media românească.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au fost căsătoriți timp de 5 ani. Relația lor a fost una cu năbădăi, presărată cu scandaluri. „Nasty” ironizează modul în care a evoluat fosta soție, concurentă în mai multe reality-show-uri. 

Ilie Năstase : „Aprinzi televizorul și îi vezi pe Jador, Pastrămă, Salam, parizer”

„Brigitte Sfăt a profitat de pe urma relației cu mine. O văd și acum, femeia asta nu se schimbă. Domnișoarele astea au reality-show-uri acum. Cine sunt astea? Mai aprinzi televizorul și îi vezi. Nu îi cunosc, un băiat mai tânăr Jador, «te ador, nu te ador, te adorm», Pastramă, Salam, parizer...  

Nu înțeleg! Ce sunt emisiunile astea? Oamenii ce câștigă, ce învață dacă se uită? Chiar nu înțeleg. Certuri pe marginea patului, le cad banii prin apă, nu înțeleg nimic. Pentru mine nu a fost un lucru bun relația cu Brigitte”, a declarat Ilie Năstase în emisiunea „40 de întrebări cu Denis Rifai”, la Kanal D. 

FOTO: Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase

VIDEO. Ilie Năstase: „Prima mea mașină mi-a adus-o Țiriac din Germania. Săracu' trei zile a mers cu ea din Anglia să mi-o aduc"

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.