Tenis

FOTO De la divorț, la nuntă » Cum a întors-o Ilie Năstase pe Ioana Simion din drum: „Hai să facem asta înainte de divorț”

+32 Foto
Ilie Năstase (74 de ani) a povestit gestul prin care a recucerit-o pe soția Ioana Simion (44 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 November 2020

Ilie Năstase (74 de ani) a povestit gestul prin care a recucerit-o pe soția Ioana Simion (44 de ani).

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat religios în luna iunie a acestui an, deși cei doi erau la un pas de divorț. Fostul lider al tenisului masculin a dezvăluit cum a făcut-o să se răzgândească. 

Cum a recucerit-o Ilie Năstase pe Ioana Simion

„Ea mi-a povestit că n-a avut șansa și posibilitatea să se căsătorească îmbrăcată în mireasă. Atunci eu i-am spus «dacă vrei, știu că vrei să divorțezi, dar înainte de asta vreau să te fac mireasă». Așa am cucerit-o și am rămas împreună. Dorința ei asta a fost, mi-o spusese de mai multe ori. 

Sigur, în fiecare relație mai sunt și certuri. Am avut cinci căsătorii, toată lumea îmi spune asta, că e greșit. Dacă ieși cu o prietenă și te separi, nu e tot aia? Singura problemă e dacă ai copii și apoi te separi”, a declarat Ilie Năstase în emisiunea „40 de întrebări cu Denis Rifai”, de la Kanal D. 

Sfaturi de relație, marca Ilie Năstase

De câte ori și de câte femei am fost refuzat... Sigur că da, când te grăbești și nu ai timp să o cucerești, trebuie să îi iei flori, să o duci la un restaurant furmos. Eu nu prea aveam timp. Astăzi nu mai e nevoie. Te duci la o cafea, «bună, bem un suc», Așa e nepotul meu. E altceva acum. S-au dus timpurile. nu pot să mă uit înapoi. Ce a fost, a fost
- Ilie Năstase

VIDEO. Ilie Năstase: „Prima mea mașină mi-a adus-o Țiriac din Germania. Săracu' trei zile a mers cu ea din Anglia să mi-o aduc"

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.