Liga 2

OFICIAL Dan Alexa revine în iarbă! „Chirurgul”, anunțat oficial ca antrenor al unei echipe cu pretenții

Dan Alexa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 11 November 2020

ASU Poli Timișoara, ocupanta locului 3 în Liga 2, a anunțat despărțirea de antrenorul Octavian Benga (40 de ani). Locul acestuia pe banca echipei va fi luat de Dan Alexa (41).

ASU Poli anunță faptul că despărțirea a avut loc „de comun acord”. Dan Alexa, care a ocupat funcția de manager general al echipei în acest început de sezon, își schimbă acum atribuțiile și va avea sarcina de a ataca promovarea în primul eșalon.

Am avut o dorinţă de a rămâne, dar nu în condiţiile în care mi s-au propus. Am considerat că e mai bine pentru toată lumea să reziliem de comun acord. Politehnica să continue şi fără mine. Vreau să le mulţumesc în primul rând jucătorilor, pentru că am reuşit - şi asta e cea mai mare realizare a mea la club - să formez un grup - Octavian Benga

Tavi Benga a preluat echipa bănățeană în noiembrie 2019 și a antrenat-o timp de 16 meciuri. Bilanțul său este de 9 victorii, 6 egaluri și 1 înfrângere.

Dan Alexa și-a început cariera în antrenorat la ACS Poli, alături de care a promovat în Liga 1 în sezonul 2014/2015. Le-a mai antrenat pe Rapid, ASA Târgu Mureș, Concordia, Dunărea Călărași și Astra Giurgiu

VIDEO. De ce crede Dan Alexa că nu a ajuns la FCSB

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.