Campionate

Povestea zilei în Italia! Ce s-a întâmplat când Cristiano și Georgina au fost puși să aștepte 40 de minute la restaurant: „Atunci am înțeles”

+49 Foto
Cristiano Ronaldo și Georgina, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Cristina Negrilă  —  Wednesday, 11 November 2020

Proprietarul restaurantului preferat din Torino al lui Cristiano Ronaldo (35 de ani), Casa Fiore, a dezvăluit o întâmplare cu fotbalistul lui Juventus în prim-plan, când superstarul a fost pus într-o situație neplăcută, dar a reacționat extraordinar. 

Cristiano Ronaldo nu e genul de om pe placul tuturor. Dacă profesional nimeni nu-i poate contesta calitățile, pe plan personal portughezului i s-a reproșat de multe ori aroganța. O întâmplare dezvăluită recent demonstrează că Ronaldo nu are aere de vedetă.

„I-am lăsat pe Cristiano Ronaldo, Georgina și fiul lor să aștepte 40 de minute”

Iată povestea, relatată de Rompipallone.it pe facebook: „Într-o zi, Cristiano Ronaldo m-a sunat să rezerve o masă pentru 3 persoane la ora 21:00. Evident, am zis OK direct, apoi m-am gândit: «Și acum cum fac?» Știam că restaurantul era full, dar, văzând ora m-am gândit că dintre cei care au rezervare la 19:00 vor pleca până la 21:00. 

Ca să stau liniștit, am împrumutat o masă de la restaurantul vecin și am pus-o într-un colț. Cristiano, Georgina și fiul lor, Cristiano Jr au ajuns la ora 20:00. Nu știam ce să fac. Clienții erau toți șocați, nimeni nu mai scotea un cuvânt. Mai mult, clienții nu mai voiau să plece, erau obsedați de CR7. Așa că l-am invitat pe Cristiano să aștepte la masa improvizată, dar timpul trecea și nimeni nu se ridica să plece. 

Cristiano nu a comentat în niciun moment, s-a purtat exemplar la fel ca și Georgina și Cristiano Jr. Atunci, am înțeles că Ronaldo, deși e un star mondial și e cel mai bun fotbalist din lume, e mai ales un tip respectuos. Vă asigur că am văzut fițe de la persoane mult mai puțin celebre într-o astfel de situație. Unii au plecat după 5 minute de așteptare. Cristiano însă a așteptat 40 de minute fără să comenteze. E cu adevărat un tip fantastic! Înainte de hattrick-ul contra lui Atletico Madrid m-a întrebat cum mă cheamă și după meci a venit cu două tricouri semnate. E un tip senzațional, cu o inimă mare”.

Golurile marcat de Cristiano Ronaldo în sezonul 2019-2020

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.