Stranieri

Declarația cu care Vasile Maftei l-a uimit pe Costin Ștucan la GSP Live: „Asta spun despre Ianis Hagi” - „Tu vorbești serios?”

Ianis Hagi, Rangers, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 noiembrie 2020

Costin Ștucan l-a avut invitat la GSP Live pe Vasile Maftei, fost campion cu Rapid și CFR Cluj, și l-a întrebat despre evoluțiile lui Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers care se află permanent în atenția analiștilor la națională. 

În vârstă de 39 de ani, Vasile Maftei este acum în stafful celor de la Astra Giurgiu. Fundaș important și lider în vestiarul echipelor cu pretenții la care a jucat, Maftei a analizat prestația lui Ianis Hagi din ultima perioadă, iar o declarație anume l-a mirat pe Costin Ștucan, moderatorul GSP Live. 

Maftei la GSP Live: „Ianis Hagi era mult mai bun dacă nu îl chema Hagi”

Maftei a explicat: „E o presiune enormă pe Ianis Hagi. Toată lumea vorbește despre el, dar ar trebui lăsat să fie liniștit. Toată lumea îl compară cu tatăl lui. El are calități extraordinare, mie îmi place ca jucător și îmi place și felul lui de a fi. E degajat, cu capul pe umeri, nu e genul jucătorului problematic. Trebuie lăsat în pace, să nu mai aibă atâta presiune. Din punctul meu de vedere, dacă nu îl chema Hagi, era un jucător mult mai bun ..”
Costin Ștucan: „Tu vorbești serios?”
Vasile Maftei: „Da, eu așa spun. Dacă îl chema Ianis X era mai bine. El ar fi fost mult mai bun”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.