Nationala

„Tricolorii” lăudați de Ilie Dumitrescu după victoria cu Belarus: „Au avut personalitate!”

+39 Foto
Răzvan Marin a înscris din penalty în România - Belarus 5-3

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 November 2020

Echipa națională a României a învins Belarus într-un meci amical disputat la Ploiești, scor 5-3. Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu (51 de ani) a remarcat o parte dintre „tricolori”, printre care Florin Tănase (25) și Dennis Man (22), cei mai în formă jucători din Liga 1.

„Mister” a fost impresionat de prestația din prima repriză și a numit mai mulți jucători care, în opinia lui, au avut evoluții entuziasmante. Totodată, spune că marcarea a 5 goluri ar reprezenta o performanță chiar și pentru reprezentative puternice, precum Franța și Italia. 

Ilie Dumitrescu: „La 5-0 echipa n-a mai fost concentrată”

„Am jucat într-un sistem 3-4-2-1, care a fost eficient. Și Tănase cu Man au fost eficienți în spatele lui Pușcaș. O primă repriză bună. La 5-0 echipa n-a mai fost concentrată în jocul ăsta. Să fim sinceri, nici noi nu ne-am mai uitat atenți. Au fost probleme în faza defensivă. Răzvan Marin a făcut o partidă foarte bună. Nedelcearu, Man, Pușcaș au personalitate.

A fost un test util pentru acești jucători. E o performanță pe faza ofensivă. E o performanță să marchezi cinci goluri. Echipa a arătat foarte solidă în prima parte a jocului. Nistor și Man au verticalizat, au stat bine între linii. Man a scos adversari din joc. Asta a fost ținta acestui meci. Să vadă și alți jucători în formula de start a naționalei”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Indiferent de adversar, e o performanță să dai cinci goluri. Să dai cinci goluri e o performanță și pentru Franța, și pentru Italia. Pentru mine a fost o surpriză plăcută. Trebuie să fim mulțumiți că Man, Tănase, Marin au început să joace. Pușcaș, la fel. Debut bun și pentru Mitrea, sigur, cu niște probleme pe final. 
- Ilie Dumitrescu, despre România - Belarus 5-3

FOTO. Cele mai tari imagini din „amicalul” România - Belarus 5-3

VIDEO. Vivi Răchită, dezvăluiri în premieră la GSP Live: „Am vorbit cu Mirel Rădoi și i-am transmis două lucruri”

Citește mai multe știri despre România - Belarus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.