Liga 1

Lasă Rădoi „naționala” pentru a se bate la titlu cu Craiova? Cititorii GSP s-au pronunțat » Pe cine văd să-l înlocuiască pe Bergodi

Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 noiembrie 2020

CS Universitatea Craiova, vicecampioana Ligii 1, a rămas fără antrenorul principal. Cristiano Bergodi (56 de ani) a demisionat, oltenii l-au numit pe Corneliu Papură (47) ca antrenor, însă acesta va servi doar ca interimar.

În tot acest timp, finanțatorul Mihai Rotaru caută un „principal” cu care să atace titlul. Jurnalistul GSP Dan Udrea a prezentat într-un amplu articol de ce Mirel Rădoi, actualul selecționer al echipei naționale, ar fi alegerea perfectă pentru „juveți” - cele 6 argumente ale lui Udrea pot fi citite AICI.

Dezbatere GSP » Cine va deveni antrenorul Craiovei?

Însă Mirel nu reprezintă singura soluție pentru Craiova. GSP a realizat un sondaj în acest sens, cu întrebarea „Cine crezi că va fi noul antrenor al Craiovei?

Dintre cele 32.735 voturi, cele mai multe le-a primit Edward Iordănescu (7.760). Sub el se află Eugen Neagoe (5.685), Mirel Rădoi (5.156), Emil Săndoi (4.816) și Laurențiu Reghecampf (4.700). Cu mult mai puține șanse sunt cotați Mircea Rednic (3.702 voturi) și Daniel Pancu (916).

Varianta Neagoe a picat între timp, acesta fiind numit ca antrenor la Astra Giurgiu. Mirel Rădoi pare a se afla în pole-position pentru a o prelua pe Craiova, lucru confirmat și de Florin Prunea - detalii AICI

VIDEO. Ce spune Mirel Rădoi despre o eventuală plecare de la echipa națională

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.