Diverse

Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș, le închide ușa în nas fotbaliștilor: „Am destui în familie, nu vreau și iubit”

+16 Foto
foto: Instagram @dominiquelacatus

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 noiembrie 2020

Dominique Lăcătuș, fiica legendei steliste Marius Lăcătuș, a luat drumul actoriei și urmează să debuteze în serialul românesc „Adela”. Deși tatăl său a încercat s-o îndemne să ia calea sportului, Dominique a preferat să stea departe de această sferă.

Nici în viața privată Dominique Lăcătuș nu vrea să aibă de-a face cu cineva din lumea fotbalului. Într-un interviu acordat recent, ea a explicat de ce nu vrea ca iubitul ei să fie fotbalist: 

„Am în familie mulţi din fotbal, fini, naşi şi am zis: «chiar nu vreau şi iubitul fotbalist»”, a mărturisit Dominique Lăcătuș, într-un interviu pentru Antena Sport. 

Vezi o galerie foto cu Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș:

  • foto: Instagram @dominiquelacatus

Dominique Lăcătuș va juca în serialul Adela, de la Antena 1

Moment important în cariera Alexandrei Dominique Lăcătuș, fiica legendei de la Steaua, care va juca în serialul Adela, de la Antena 1. 

Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela, informează Libertatea.ro. Tania este secretara lui Paul Andronic, deținătorul unui imperiu media.

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş, conform sursei citate.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.