Diverse

ASTRONOMIC! George Pușcaș le-a băgat în buzunar un milion de euro! E cel mai mare câștig la pariuri din istoria României

Mai mulți pariori din Otopeni au dat lovitura la pariuri după un gol al lui Pușcaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 November 2020

Mai mulți pariori din Otopeni au dat lovitura la pariuri și au câștigat cel mai mare premiu din istoria României: un milion de euro!

S-a întâmplat la finalul lunii octombrie, când un grup de prieteni s-a hotărât să parieze o sumă uriașă pe mai multe bilete. Ei au mizat nu mai puțin de 235.000 de euro pe 109 bilete, iar câștigul a fost unul colosal: 1.230.137 de euro, cel mai mare pot câștigat vreodată la o casă de pariuri din România.

Conform superbet.ro, au fost depuse cinci bilete cu aceleași 3 meciuri pe fiecare dintre ele. Coventry - Reading 3-2, Pogon Szczecin - Jagiellonia 3-0 și FC Paços de Ferreira - FC Porto 3-2 au fost cele trei evenimente pe care pariorii au mizat că se vor marca minimum trei sau minimum cinci goluri. 

Interesant e că un fotbalist român a contribuit decisiv la lovitura de proporții dată de pariori. George Pușcaș a înscris în al doilea minut al prelungirilor golul de 3-2 în partida din Championship dintre Coventry și Reading.

Sursă foto: superbet.ro

VIDEO Situație inedită: în București casele de pariuri sunt închise, oamenii merg în Ilfov la 5 minute distanță să parieze

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.