Liga 3

FCSB II, victorie norocoasă în „mini-derby-ul” cu Dinamo II » Momente de panică: Cristian Dumitru, inert pe gazon, dinamoviștii au continuat faza!

Ambulanța a pătruns pe teren pentru a-i acorda stelistului primul ajutor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 November 2020

FCSB II și Dinamo II s-au întâlnit astăzi, în derby-ul „sateliților” celor doi granzi bucureșteni. „Roș-albaștrii” s-au impus cu 2-1, după o gafă uriașă în apărarea „câinilor”.

Pe durata primei reprize, Cristian Dumitru, atacantul celor de la FCSB, a rămas întins la pământ după un duel aerian cu unul dintre fundașii dinamoviști. Dumitru s-a prăbușit pe gazon, în timp ce dinamoviștii au ales să continue faza. 

În cele din urmă, meciul a fost întrerupt abia după semnele disperate făcute de oamenii din delegația FCSB-ului, care solicitau îngrijorați intervenția Ambulanței. Echipa de medici și-a făcut apariția pe teren, dar Cristian Dumitru și-a reveni și a continuat meciul.

FCSB s-a impus cu 2-1, după un final spectaculos. Buziuc a deschis scorul din penalty în minutul 66. „Câinii” au egalat în minutul 85 tot din penalty, transformat de Mihaiu. „Roș-albaștrii” au dat lovitura 3 minute mai târziu prin Timiș, după o gravă eroare în apărarea adversă.

În celălalt meci important din Liga 3, Seria 4, CSA Steaua s-a impus categoric în confruntarea cu ultima clasată, 5-1 cu Balotești. Steaua conduce clasamentul după 10 runde, având două puncte avans față de rivala FCSB II.

FCSB II - Dinamo II. Mulți jucători cunoscuți în ambele formații

FCSB II - Dinamo II, mini-derby-ul orgoliilor din Liga 3, s-a bucurat de prezența mai multor jucători cunoscuți în rândul ambelor garnituri. Răzvan Oaidă, Udrea, Cană, Briceag, Buziuc sau Octavian Popescu au fost în echipa de start aliniată de Bogdan Vintilă, în timp ce Emil Ursu, tehnicianul „câinilor”, i-a folosit pe Andreas Mihaiu, Ionuț Șerban sau Andrei Sin.

VIDEO FCSB II - Dinamo II (meci integral)

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.