Liga 1

Dumitru Cardoso a dezvăluit de ce a abandonat demersul de obținere a cetățeniei române: „M-am oprit! Cum se spune corect? Prea multe hârtii”

FOTO: Facebook @GazMetanMediasOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 noiembrie 2020

Dumitru Cardoso (29 de ani), atacantul celor de la Gaz Metan Mediaș, a dezvăluit motivul care l-a împiedicat să obțină cetățenia română. 

Cardoso este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1, cu 6 reușite stagionale. Atacantul trecut și pe la Napoli este unul dintre favoriții lui Mirel Rădoi. Selecționerul a declarat în mai multe rânduri că ar fi o soluție pentru prima reprezentativă a României, dar fotbalistul de la Gaz Metan a fost exasperat de detaliile birocratice și a renunțat la demersul obținerii cetățeniei. 

Dumitru Cardoso: „Prea multe hârtii”

„Din păcate, eu nu am cetățenia română. Am încercat, dar tatăl meu are o problemă cu spatele, nu se poate mișca mult, trebuia să meargă la Bologna pentru hârtii, iar noi locuim la Empoli. Nu știu cum se zice corect... prea multe hârtii, prea multă birocrație? Da, am încercat să obțin cetățenia, dar m-am oprit deocamdată din acest motiv”, a explicat Cardoso în Buletinul Informativ al LPF. 

Cardoso, impresionat de Lavezzi și Olaru

Dumitru Cardoso a fost întrebat și despre formațiile din Liga 1 unde i-ar plăcea să evolueze: „Asta e o capcană? Ei bine, Steaua, CFR, Dinamo sunt echipe importante în România și în străinătate”. 

Ezequiel Lavezzi


Chestionat în legătură cu cei mai buni colegi din carieră, Cardoso a surprins: „Ezequiel Lavezzi. M-a impresionat. Mai mult ca om și apoi, evident, ca jucător. De la Gaz Metan mi-a plăcut anul trecut Darius Olaru. Un profesionist”.

VIDEO Călinescu, despre Rădoi: „Nici nu și-a încălzit bine fundul pe scaunul de selecționer și vine să-mi zică mie de Omrani și de Cardoso!"

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.