Campionate

Cosmin Olăroiu e pregătit să revină în Europa! Condiția pusă cluburilor care îl vor: „Altfel riști să te compromiți”

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a cucerit titlul în China cu Jiangsu Suning și nu exclude o revenire în Europa.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 November 2020

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a cucerit titlul în China cu Jiangsu Suning și nu exclude o revenire în Europa. 

  • Cosmin Olăroiu a detronat-o pe Guangzhou Evergrande, de opt ori câștigătoare a titlului în ultimele nouă sezoane, după ce a învins în retur cu 2-1 (0-0 în tur). Detalii AICI!

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai titrați antrenori din Asia, cu titluri în China, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul român ar fi tentat de revenirea în Europa, dar nu în orice condiții. Vrea o echipă care să își propună obiective importante. 

Cosmin Olăroiu, înapoi în Europa?

„În momentul în care treci la o echipă în Europa, care nu are un target ok, rişti să compromiţi tot ce ai făcut şi lumea poate zice că nu eşti bun în Europa. Când e un proiect care-ţi dă posibilitatea de a face ceva, nu aş ezita. Dacă voi avea posibilitatea de a antrena în Europa, voi merge. 

Am venit în China pentru că voiam să merg într-o altă ţară şi să văd dacă pot face ceva în altă ţară. Şi aş merge şi cu mare plăcere în altă parte, în Europa, oriunde, numai să fie un proiect OK. Dacă te duci la o echipă unde ai 90% şanse să retrogradezi, rişti să distrugi ce ai făcut”, a declarat Cosmin Olăroiu la TV Telekom Sport. 

VIDEO. Sărbătoare în vestiarul lui Cosmin Olăroiu! Jiangsu Suning a cucerit primul titlu din istorie

Citește și alte știri despre Cosmin Olăroiu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.