Campionate

GALERIE FOTO Patrice Evra și-a părăsit soția pentru un model danez de 25 de ani » Fosta soție e dezgustată: „Un șobolan infect”

+13 Foto
Sursă foto: https://www.instagram.com/margauxalexandra/

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 14 noiembrie 2020

La 39 de ani, Patrice Evra își oficializează relația cu noua iubită. Fostul star al lui Manchester United a fost cucerit de modelul danez Margaux Alexandra, cu 14 ani mai tânără

„Suntem de mai mult de un an împreună și de-atunci mi-ai furat inima. Încă de la a doua întâlnire, ți-am zis că o să-mi fii soție pentru tot restul vieții. Nu mai pot trăi fără tine, mi-e dor și când ești cu mine! Ești sufletul, pacea, universul meu. 

Credeai că am înnebunit când ți-am cerut mâna după trei luni. Le doresc tuturor bărbaților să-și iubească femeile ca mine!”, a postat fericit pe Instagram francezul. 

+13 Foto
Sursă foto: https://www.instagram.com/margauxalexandra/
  • Margaux Alexandra / Sursă foto: https://www.instagram.com/margauxalexandra/

Evra s-a despărțit după 25 de ani

Evra s-a despărțit de Sandra, pe care a cunoscut-o acum un sfert de secol și cu care are doi copii, Moana și Lenny. „A plecat de-acasă doar pentru o călătorie de serviciu de 15 zile, însă nu s-a mai întors niciodată. Iar pe 4 martie, avocații lui m-au anunțat că cere divorțul. Mi-a trebuit cam mult timp să înțeleg că este doar un șobolan infect!”, îl acuză aceasta într-o declarație publicată în The Sun

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.