Handbal

Adi Vasile a răbufnit, imediat după CSM București - Krim: „Avem nevoie de ajutorul autorităților!”

+21 Foto
Adrian Vasile. foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 noiembrie 2020

Adrian Vasile, antrenorul lui CSM București, a analizat egalul înregistrat de „tigroaice” în fața lui Krim Ljubljana, scor 22-22

Tehnicianul e foarte nemulțumit de situația financiară delicată de la CSM București: jucătoarele sunt în continuare neplătite, iar Adi Vasile a solicitat ajutorul autorităților, imediat după partida din Sala Polivalentă. 

„Nu e niciodată simplu să joci două meciuri în decurs de o săptămână cu o singură echipă (n.a. - cu aceleași jucătoare la dispoziție). E un punct pe care l-am muncit cât am putut de mult. Am suferit în atac, dar, pe de altă parte, au fost și probleme în zona centrală a apărării. Sunt multe lucruri de îmbunătățit. 

Trebuie să ne strângem toate resursele enegetice pe care le avem. Situația e salarială e cea pe care o știm, avem nevoie de ajutorul autorităților. Avem nevoie să fim îngrijiți. În toată această perioadă, fetele au demonstrat că sunt mature și bune din punct de vedere valoric și că luptă cu sufletul pentru club și oraș. Avem probleme de doi ani de zile. Trebuie să înțelegem că trebuie să primim salariul lună de lună, așa ar fi normal”, a spus Adrian Vasile, potrivit TV Telekom Sport.

Cristina Neagu a avut o lună foarte grea. A avut COVID, apoi a mai avut o problemă musculară. Oricât de valoroasă ar fi, se simte această pauză și nu trebuie să riscăm în ceea ce privește sănătatea unui jucător
- Adrian Vasile, antrenor CSM București

FOTO Cele mai tari imagini surprinse în meciul CSM București - Krim Ljubljana

+21 Foto
CSM Bucureșți - Krim. foto: Raed Krishan (GSP)
  • foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.