Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA. VIDEO Reacție surprinzătoare a lui Mirel Rădoi! Ce a făcut selecționerul când a fost întrebat despre convocarea lui Dennis Man

Mirel Rădoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 noiembrie 2020

La conferința dinaintea meciului cu Norvegia, Mirel Rădoi (39 de ani) a vorbit despre convocare lui Dennis Man (22 de ani) la echipa de seniori și despre decizia de a îl lăsa pe Ianis Hagi (22 de ani) să ajute „tineretul”.

  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV, liveTEXT pe GSP.ro
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV, liveTEXT pe GSP.ro

Selecționerul României a explicat de ce a ales să îl convoace pe jucătorul FCSB-ului și a negat zvonurile legate de faptul că Ianis Hagi alege pentru care dintre cele două echipe să evolueze: „Cred că am explicat la prima conferință de presă de ce l-am luat pe Dennis Man la naționala de seniori. El nu a lucrat cu noi la nivel de seniori, nu știe ce am schimbat de la tineret la echipa mare. În schimb, Ianis știa. 

Am văzut că s-a creat o polemică. Unii ziceau că Ianis își alege unde merge, dar asta este o discuție între mine și Adrian Mutu. Noi cădem de acord ce jucători merg la tineret și ce jucători merg la echipa mare, cu prioritatea echipei mari”.

În finalul conferinței Rădoi nu a vrut să comenteze presupunerea unuia dintre reporteri legată de convocarea lui Dennis Man, aceea că a vrut să îl aibă sub comanda sa și la naționala de seniori, având în vedere că poate să fie ultima convocare pe care a făcut-o. Acesta a început să râdă și a dat din umeri, lăsând loc interpretărilor.

România - Norvegia. Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.