Nationala

ROMÂNIA - NORVEGIA. Mihai Stoichiță a oferit prima reacție după aflarea veștii că meciul nu se va mai disputa: „Nu e o mare bucurie”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 November 2020

Mihai Stoichiță (66 de ani) a oferit prima declarație legată de partida dintre România și Norvegia, anulată din cauză că autoritățile nu le-au permis nordicilor să facă deplasarea la București. În urmă cu două zile, unul dintre jucători a fost depistat cu Covid-19 și ceilalți au fost considerați contacți direcți.

„E o situație ciudată, deja mutăm fotbalul în alte zone. Nu e o mare bucurie, în niciun caz. Mult mai bine ar fi fost să câștigăm pe teren, dacă am fi putut. Nu știu ce s-ar fi întâmplat în România dacă ar fi fost aceeași situație, la ei a fost luată hotărârea de Ministerul Sănătății. Probabil ei sunt mai drastici în gestionarea acestei crize. UEFA sau România nu au niciun fel de influență asupra acestei hotărâri, a fost luată doar de către autoritățile norvegiene”, a declarat Mihai Stoichiță, în direct la „Fotbal club” pe Digi Sport.

Oficialul Federației Române de Fotbal a explicat și care este strategia României pentru meciul cu Irlanda de Nord, de pe 18 noiembrie: „Depindem și de rezultatul din meciul Austria - Irlanda de Nord. Ne trebuie victorie dacă Austria nu câștigă. Dacă trebuie să câștigăm pentru a ne afla în urna a doua la tragerea la sorți pentru calificările la Mondial, atunci Mirel știe ce are de făcut.”

Eu am mai trăit o astfel de situație când eram antrenor în Kuweit. Din cauza războiului, o echipă a fost eliminată și am terminat grupa de calificare în trei echipe. Nu ai cum să faci un clasament fără un meci egal de meciuri disputate de toate echipele.
Mihai Stoicchiță, la Digi Sport

Mirel Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.