Liga 1

Cosmin Contra, supărat pe jucătorii săi: „Trebuie să-și asume responsabilitatea”

+10 Foto
Cosmin Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 noiembrie 2020

Cosmin Contra a reacționat după meciul cu Astra Giurgiu terminat la egalitate, 1-1. Scorul a fost dechis de Valentin Gheorghe în minutul 47, dar Dinamo a reușt să egaleze prin Magaye Gueye, în minutul 57.

Cosmin Contra s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de echipa sa în partida cu Astra Giurgiu, spunând că nu au pus în aplicare toate indicațiile oferite de el pe parcursul acestei săptămâni: „Din păcate, jucătorii sunt marcați de locul în clasament. Apoi am primit un gol foarte ușor, am revenit în joc, după care orice echipă putea să câștige. Până la urmă, e un rezultat echitabil, care nu cred că mulțumește niciuna dintre echipe. 

Ne lipsește încrederea. Trebuie să-și dea seama că dacă au valoare, trebuie s-o arate. Trebuie să-și asume responsabilitatea locului în clasament. Dacă nu-ți asumi, e greu să ieși din subsolul clasamentului. Sunt fotbaliști cu experiență în campionate puternice, aș vrea să văd mult mai multă personalitate din partea lor”.

„Trebuie să facem o analiză”

„Guriță” a adăugat că va avea loc o întânire între el și directorul sportiv în care va face o analiză pentru tot ce se petrece la club: „Eu trebuie să am încredere în ce e aici. Sunt antrenor. Mâine, o să am o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, e clar. Vom vedea ce se întâmplă. E greu să spun dacă aș mai fi venit la Dinamo, dacă știam situația”.

+10 Foto
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan

În primul rând nu dam gol şi de aici pleacă tot. Şi pe faza defensivă facem greşeli şi la prima greşeală adversarul ne-a taxat. Cred că am controlat jocul cap-coadă, din păcate nu am reuşit să câştigam. 

Vă daţi seama că toate aceste promisiuni nerespectate ne macină. Au fost multe promisiuni neonorate şi e normal să existe o neîncredere. Dar nu regret nimic, sunt aici şi încerc să fac o treabă cât mai bună.
Paul Anton, jucător Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.