Campionate

GERMANIA - UCRAINA. Ovidiu Hațegan, criticat în Bild după meciul din Liga Națiunilor: „Oaspeții au avut noroc”

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday, 15 November 2020

Germania s-a impus în fața Ucraine, 3-1, în Liga Națiunilor. Ovidiu Hațegan a condus bine partida de la Leipzig. Unica scăpare, în minutul 58, fază la care mingea șutată de Werner a deviat din Zabarnîi în brațul lui Matvienko și n-a acordat henț.

Germania a revenit, fără probleme, de la 0-1 contra unei naționale a Ucrainei slăbite din nou de COVID-19 și a preluat șefia grupei. Meciul de la Leipzig, adjudecat cu 3-1, a fost condus bine de Ovidiu Hațegan și brigada română, semnalizările de la margine ale asistenților Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe fiind corecte și pe fază. Centralul arădean n-a trebuit să scoată din buzunar decât de două ori cartonașul galben, la faulturile comise de Rüdiger și Malinovski, în prima parte.

Bild: „A fost henț clar"

O singură scăpare a avut arbitrul cu trei meciuri din trei posibile din actuala fază a grupelor Ligii Campionilor. În minutul 58, la 2-1, nemții au cerut 11 metri, după cornerul executat de Gündoğan. Timo Werner a șutat, mingea a fost blocată de Zabarnîi și a deviat, în careu, în brațul stâng al lui Matvienko ridicat aproape orizontal.

„A fost henț clar, oaspeții au avut noroc. Iar VAR nu există în Liga Națiunilor să intervină", a comentat Bild. Și Hațegan a lăsat jocul să continue. La puțin timp după, Werner a făcut 3-1, într-o repriză secundă în care Neuer a fost salvat de trei ori de bare! 

10 goluria reușit Timo Werner în ultimele nouă partide disputate pentru naționala Germaniei și Chelsea. Atacantul are trei „duble" într-o lună

VIDEO Cele mai tari intervenții ale lui Manuel Neuer în 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.