Nationala

Florin Prunea dezvăluie decizia finală a lui Rădoi: „Toată lumea știe deja ce va face. E 300%, am surse sigure!”

Încă o voce importantă din fotbalul românesc dă ca sigură mutarea selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani) la CS Universitatea Craiova.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 November 2020

Încă o voce importantă din fotbalul românesc dă ca sigură mutarea selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani) la CS Universitatea Craiova. 

  • Gazeta Sporturilor a scris în exclusivitate despre acordul dintre Mirel Rădoi și Mihai Rotaru. Detalii AICI!

Florin Prunea, fostul manager al lui Dinamo și om cu conexiuni importante în fotbalul românesc, afirmă că Mirel Rădoi și Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, au bătut palma. 

Florin Prunea: „Rădoi e 300% antrenorul Craiovei”

„Eu din ce știu va fi antrenorul Craiovei. Nu doar eu știu, toată lumea fotbalului știe asta. Oamenii cu care am vorbit la Craiova, da, asta mi-au zis. Va fi antrenorul lor. Am jucat și eu pe acolo, am luat un titlu, o cupă. Da, va fi noul antrenor, și foarte bine face! Nu e 100%, ci 300%. Mirel e corect”, a declarat Florin Prunea la „Liga Digi Sport”.

Florin Prunea și-a ales favoriții pentru postul de selecționer

„Să mai avem și noi licență când mai antrenăm, să păstrăm și noi niște proporții. Părerea mea e că trebuie să fie un antrenor foarte capabil în locul lui. Pițurcă, Olăroiu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Hagi. Cu ei ne calificam la Euro! Ne-am luat niște angajamente, guvernul a făcut stadioane, trebuia să îi aducem din timp”, a încheiat Prunea. 

VIDEO. Ce spune Mirel Rădoi despre o eventuală plecare de la echipa națională

Citește și alte știri despre Mirel Rădoi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.