Nationala

În așteptarea deciziei UEFA, oficialii FRF acuză: „Sunt interese pentru schimbarea lui Rădoi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 November 2020

Mihai Stoichiță (66 de ani) a comentat cazul România - Norvegia, partidă anulată din cauză că autoritățile nu le-au permis nordicilor să facă deplasarea la București, în așteptarea deciziei pe care o va lua UEFA.

Oficialul Federației Române de Fotbal crede că România trebuie să câștige la „masa verde” partida cu Norvegia și a vorbit despre situația lui Mirel Rădoi la echipa națională: „Nu există teama că nu vom câștiga meciul cu nordicii, dar este o stare de incertitudine. Nu cred că este de luat în seamă un alt verdict, deoarece noi nu avem niciun fel de implicare în neprezentarea lor. Vina aparține Norvegiei. Nu cred că se va ajunge la o tragere la sorți. Noi ne-am pregătit ca și gazde, am așteptat să se dispute meciul. Nu este vina noastră că ei nu au venit.

Noi ne continuăm activitatea, băieții vor merge la Belfast. Azi a avut loc un antrenament care a inclus un meci între două echipe făcute de Mirel. Această partidă a încheiat ciclul pe care el l-a pregătit”.

„Rădoi sigur va continua la echipa națională”

„Lippi” a discutat și despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să părăsească echipa națională după meciul cu Irlanda de Nord și a dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla: „Sigur va continua la echipa națională și cu siguranță va mai primi oferte. Activitatea lui va continua la prima reprezentativă. Sunt multe interese pentru schimbarea lui Mirel de la națională. Sunt multe critici care nu au ce căuta”.

VIDEO. Mirel Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.