Nationala

Un nou atac către șefii FRF din partea Generației de Aur: „Îți dai seama la ce nivel am ajuns?! Nu știa calendarul! E prea mult!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 noiembrie 2020

Florin Prunea continuă seria atacurilor la adresa oficialilor Federației Române de Fotbal și l-a ironizat din nou pe Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF.

Fostul portar al Generației de Aur a criticat modul în care FRF a tratat campania de calificare la EURO 2020 și selecționerii numiți.

„Stoichiță anunța că România va juca finala cu Irlanda de Nord. Înseamnă că nu știe calendarul! Să-și facă calendarul, că mai e și Austria - Irlanda de Nord (n.r- disputat duminică seară și câștigat de Austria cu 2-1). El nu știa. Dacă n-am râs... Eram cu niște prieteni.

Îți dai seama la ce nivel am ajuns?! Aștia nu știau ce meciuri mai sunt în grupă. Dacă tu nu știi că la ora 21:45 joacă Austria cu Irlanda de Nord, e prea mult! Dar nu ne mai miră nimic. E bine că a aflat că mai e un meci.

Când am primit organizarea EURO, FRF nu a făcut absolut nimic ca să ne calificăm! Trebuie să pleci de sus, de la antrenor. Au fost variante ca Pițurcă, Olăroiu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu sau Gică Hagi.

Guvernul a făcut stadioane, a făcut metroul de la aeroport, iar Federația i-a pus selecționerului Mirel Rădoi în contract clauză doar de calificare la Mondial. Suporterii nu meritau și ei să aibă echipa națională acasă la un turneu final?!”, a declarat Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

VIDEO Mirel Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.