Campionate

Ionuț Radu, tot mai aproape să o părăsească pe Inter! Ce echipă din Serie A îl dorește pe internaționalul român

Ionuț Radu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 noiembrie 2020

Ionuț Radu (23 de ani) ar putea pleca de la Inter în această iarnă. Jucătorul poate ajunge la Napoli, fiind dat la schimb pentru Alex Meret.

Conform blastingnews.com, Ionuţ Andrei Radu este o ţintă importantă pentru Napoli, gruparea de pe San Paolo considerându-l pe român înlocuitorul ideal pentru Alex Meret. Portarul lui Napoli a mai cerut transferul și în trecut, dar De Laurentiis nu a fost de acord, neavând cu cine să îl înlocuiască.

Gattuso îl vrea pe Radu

În opinia jurnaliştilor italieni, relaţiile bune dintre cele două cluburi vor facilita transferul lui Alex Meret la Internazionale Milano, pentru aproximativ 25-30 de milioane de euro. Inter vrea să-l transfere pe Meret pentru a-l înlocui pe Samir Handanovic, iar în afacere vrea să-l includă pe Ionuţ Radu, un portar pe care Gennaro Gattuso îl place şi de care clubul napoletan s-a interesat şi în stagiunea trecută.

În urmă cu o lună, Ionuț Radu nu a fost pus pe lista UEFA pentru meciurile de Liga Campionilor. Antonio Conte i-a preferat pe Samir Handanovic, Daniele Padelli şi Filip Stankovic pentru meciurile europene.

Vivi Răchită, dezvăluiri în premieră la GSP Live: „Am vorbit cu Mirel Rădoi și i-am transmis două lucruri”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.