Liga 1

Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB! Căpitanul „roș-albaștrilor”, dorit de o echipă de Liga Campionilor

Florin Tănase, FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 noiembrie 2020

Florin Tănase (25 de ani), căpitanul lui FCSB, ar fi dorit de două dintre formațiile importante ale Turciei: Istanbul Basaksehir și Sivasspor.

Bașakșehir, campioana Super Ligii Turciei sezonul trecut, s-ar afla în pole-position pentru a obține semnătura mijlocașului de la FCSB, susține sport.ro. Pe fir ar fi intrat și Sivasspor, locul 4 sezonul trecut, cu șanse mai mici.

Istanbul Bașakșehir, în Liga Campionilor

Istanbul Bașakșehir evoluează în grupele Ligii Campionilor în acest sezon. Turcii se află într-o grupă de foc, cu PSG, Manchester United și RB Leipzig, și au reușit o surpriză de proporții în ultimul meci, reușind să învingă „diavolii roșii” cu 2-1.

La Bașakșehir evoluează fotbaliști cu CV-uri impresionante, precum Martin Skrtel, Rafael, Nacer Chadli, Demba Ba, dar și moldoveanul Alexandru Epureanu.

Dacă turcii vor veni cu o propunere tentantă pentru Gigi Becali, finanțatorul FCSB, este foarte probabil ca acesta să îl lase pe Tănase să plece. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de impresarul Ioan Becali, în urmă cu câteva săptămâni: „Dacă ar fi o ofertă serioasă în orice moment Tănase ar avea un cec în alb din partea patronului. O știu din discuțiile pe care le am cu patronul”.

10 goluri și 2 pase decisivea adunat Tănase în acest sezon pentru FCSB, în 10 meciuri

2.2 milioane de euroeste cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO. Cohn îi face praf pe Tănase și Coman: „Jucătorii de la FCSB dacă erau buni, erau plecați de mult”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.