Liga 2

VIDEO Confuzie în Liga 2! Mingea a intrat în poartă, dar arbitrul a întors faza și a dictat penalty » Căpitanul Petrolului a văzut „roșu”

Momentul eliminării lui Andrei Răuță // foto: captură @ Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 November 2020

Aerostar Bacău a zdrobit-o pe Petrolul Ploiești, scor 4-1. Golul de 2-0 a venit la capătul unei faze confuze. 

În minutul 40 al meciului disputat la Mogoșoaia, la scorul de 1-0, băcăuanii au reușit să introducă mingea în poarta adversă. Totuși, „centralul” Mircea Ardelean a fluierat chiar în momentul în care mingea a intrat în poartă și a întors faza. Motivul a fost reprezentat de un henț făcut de Andrei Răuță, căpitanul Petrolului, din mâna căruia mingea a intrat în poartă. 

Răuță avea deja un cartonaș galben după ce provocase lovitura liberă care a dus la primul gol al lui Aerostar, Ardelean i l-a acordat pe al doilea, astfel că jucătorul lui Viorel Moldovan s-a văzut nevoit să părăsească terenul. Cătălin Vraciu a transformat penalty-ul fără emoții și a majorat avantajul echipei sale. 

Penalty și pentru Petrolul!

La doar 4 minute după, Vraciu, căpitanul lui Aerostar, a provocat un penalty pentru Petrolul după ce a blocat cu cotul un șut al lui Tudor Saim. Același Saim a executat lovitura de la punctul cu var dar a ratat, trimițând mingea pe lângă poartă.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.