Stranieri

Mesajul cu care Rafa Benitez l-a lăsat fără cuvinte pe Cosmin Olăroiu: „Sunt nimeni pe lângă el. M-a uimit!”

Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 noiembrie 2020

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a cucerit titlul în China alături de Jiangsu Suning, performanță care a atras după sine și admirația marelui tehnician Rafa Benitez (60).

Cu antrenorul român pe bancă, Jiangsu Suning a cucerit primul titlu din istoria sa. Laudele pentru Oli au început să curgă și au venit și din partea unor nume importante ale fotbalului. Rafa Benitez, antrenor la Dalian Pro, rivala lui Jiangsu în China, i-a transmis omologului său român imediat după triumful din finala campionatului.

Cosmin Olăroiu: „Sunt nimeni pe lângă Rafa Benitez”

„Rafa Benitez m-a uimit. Eu sunt nimeni pe lângă Rafa Benitez și mi-a transmis un mesaj după câștigarea titlului. A cerut numărul de la club și mi-a scris, m-a felicitat”, a declarat Olăroiu, informează digisport.ro.

În finala campionatului, Jiangsu a trecut de Guangzhou Evegrande, echipă antrenată de fostul „Balon de Aur” Fabio Cannavaro, scor 0-0 și 2-1. Eder și Alex Teixeira l-au ajutat pe Olăroiu, prin golurile lor, să obțină una dintre cele mai mari performanțe ale carierei. 

Olăroiu și elevii săi nu s-au putut bucura de triumf așa cum și-ar fi dorit, din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

„A fost cea mai tristă sărbătoare după un titlu câștigat. Tot ce s-a întâmplat, s-a întâmplat pe teren. După nu s-a mai întâmplat nimic, a fost doar o masă cu jucătorii. A fost o perioadă foarte grea, peste care numai noi știm cum am trecut. Acum, când mă trezesc, nu-mi vine să cred că am câștigat titlul. Atât de mare a fost victoria asta”, a mărturisit Oli.

VIDEO. Sărbătoare în vestiarul lui Cosmin Olăroiu! Jiangsu Suning a cucerit primul titlu din istorie

Citește mai multe știri despre antrenorii români:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.