Liga 1

EXCLUSIV CS Universitatea Craiova primește o veste excelentă » Răsturnare de situație în cazul lui Elvir Koljic

+24 Foto
Elvir Koljic ar putea reveni pe teren în februarie. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 17 noiembrie 2020

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Unul dintre medicii implicați în procesul de recuperare al lui Elvir Koljic a precizat pentru GSP.ro că atacantului bosniac i s-a montat „o plăcuță de titaniu care nu se mai scoate. Nu necesită o nouă intervenție”. 

Managerul general al Craiovei, Marcel Popescu, a stârnit îngrijorare luni printre fanii alb-albaștrilor. Vorbind la Pro X despre cum decurge recuperarea golgeterului Elvir Koljic, operat la începutul lui octombrie, oficialul oltean a spus că „decurge bine. Urmează o altă investigație și o radiografie. Probabil se va impune și o a doua intervenție chirurgicală, de corectare a zonei gleznei”.

Însă specialiștii îl contrazic pe Popescu. „Intervenția chirurgicală suferită de Koljic nu mai necesită o reintervenție. I s-a montat o plăcuță de titan și nu se mai scoate. Tehnica chirurgicală și materialele de osteosinteză folosite sunt cele mai noi la nivel mondial pentru o asemenea operație", a precizat azi, pentru GSP.RO, unul dintre medicii implicați în procesul de recuperare al atacantului bosniac.

Revine Koljic în februarie? 

Victima unei intrări dure a moldoveanului Mihalache, pe 2 octombrie, în minutul 34 al meciului cu Poli Iași (1-0), Koljici a suferit o fractură de peroneu, puțin deasupra gleznei. Iar potrivit doctorilor, el va fi recuperat complet în februarie 2021, astfel că juveții vor putea conta din nou pe serviciile sale în play-off-ul actualei ediții de campionat.

6 goluriîn primele şapte etape de campionat a înscris Koljici pentru CS Universitatea Craiova

8 etapede suspendare şi o amendă de 5.000 de lei a primit Mihalache (Poli Iași) după accidentarea bosniacului

FOTO Accidentarea horror suferită de Elvir Koljic în meciul cu Poli Iași (imagini care vă pot afecta emoțional)

VIDEO Sorin Cârțu, dorință de ziua lui de naștere: „Mi-aș dori să-l am pe Mirel antrenor la Craiova”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.