Liga 1

Dorin Șerdean a răbufnit! Președintele de la Dinamo l-a sunat pe Săpașu și l-a amenințat cu poliția: „Ce șantaj, coane?”

Dorin Șerdean (stânga) și Toma Săpașu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 noiembrie 2020

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, neagă vehement afirmațiile lui Toma Săpașu, omul de afaceri care a susținut că el l-a numit pe Șerdean în funcția de conducere pe care o deține la clubul alb-roșu.

  • CONTEXT: „Eu l-am adus pe Pablo Cortacero în România! Dorin este un asociat de-ai mei. Am deschis împreună o societate comercială în Spania. M-am dus să discut cu Dorin, cel pe care eu l-am numit președinte la Dinamo”, a declarat ieri Săpașu, care a fost zărit la sediul lui Dinamo zilele trecute.

Afirmațiile acestuia nu au rămas fără urmări. Dorin Șerdean, președinte executiv în noul proiect de la Dinamo, contraatacă tăios într-un interviu acordat Fanatik. Șerdean susține că motivul pentru care Săpașu l-a căutat a fost un împrumut de bani și descrie afirmațiile acestuia drept „aberații”.

Dorin Șerdean: „A venit plângând la mine”

„L-am cunoscut în Spania prin niște prieteni comuni. Din câte știu locuiește în Spania de vreo 13 ani. M-au rugat și prietenii mei, și el să-l ajut cu niște bani, are o afacere cu restaurante și hoteluri, l-am ajutat să nu dea faliment. În contul acestei datorii, ca o garanție că-mi va înapoia banii, mi-a propus jumătate din firma sa. I-am spus că nu mă interesează, eu stau în România, nu m-a interesat. Și atunci a făcut o firmă nouă în care m-a pus cu 50%, firmă care nu are niciun fel de activitate.

A venit acum în România într-o situație nefericită, o situație grea… i-a murit mama. A venit plângând la mine să-l ajut, asta-i povestea venirii lui la Rin… și să-l ajut și cu bilet de avion să se întoarcă acasă. Asta-i toată povestea cu acest domn, mai departe toate aberațiile alea pe care le-a debitat în media sunt prostiile unei minți bolnave. 

E ca și când eu n-am bani să-mi cumpăr mașină și vă ruga pe dumneavoastră să mă duceți cu mașina dumneavoastră în centru și acolo eu aș ieși și m-aș lăuda «Uite, dom’ne, ce mașină mi-am luat, ce șofer mi-am pus!»”, a declarat Șerdean.

Șerdean l-a sunat pe Săpașu și l-a anunțat că îl reclamă la poliție pentru șantaj. Potrivit sursei citate, răspunsul lui Săpașu a fost „Ce santaj, coane, cu ce te șantajez?”

Firma la care Șerdean a făcut referire este „Sueno del Sur PYS 2020 SL”, deținută de cei doi, dar informațiile despre aceasta sunt aproape inexistente. Afacerea activează în zona HoReCa, a fost înființată în martie 2020 și a are un capital social de 3.000 de euro, conform empresia.es. Pe fiecare portal dedicat companiilor din Spania, firma nu are niciun angajat - mai multe detalii AICI.

VIDEO. Totul despre Dinamo - FC Voluntari, următorul meci al „câinilor roșii”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.