Liga 1

Astra Giurgiu, datoare cu o AVERE după un proces pierdut de Budescu la FIFA!

Constantin Budescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 November 2020

Constantin Budescu (31 de ani) a primit o veste teribilă din partea celor de la Al Shabab, clubul pentru care a evoluat înainte să semneze cu Astra Giurgiu.

Clubul din Arabia Saudită a anunțat pe canalele oficiale faptul că a câștigat procesul intentat la FIFA împotriva lui Budescu, care a părăsit-o pe Al Shabab în august 2019.

În urmă cu mai bine de un an, după ce Budescu a părăsit formația arabă, avocatul acestuia anunțat că fotbalistul a devenit liber de contract după ce a denunțat unilateral contractul. Arabilor nu le-a picat bine gestul lui Budescu și l-au reclamat pe acesta la FIFA pentru că a încheiat înțelegerea fără un motiv întemeiat. 

Astra Giurgiu și Budescu, buni de plată!

Forul internațional a oferit astăzi un verdict în acest caz, oferindu-le câștig de cauză celor de la Al Shabab. Ca atare, Budescu și Astra Giurgiu, clubul care l-a legitimat pe mijlocaș între timp, se văd nevoiți să plătească 723.000 dolari în următoarele 45 de zile!

Constantin Budescu a evoluat pentru Al Shabab timp de un an, între iulie 2018 și august 2019, după ce arabii au plătit 2.5 milioane de euro către FCSB în schimbul mijlocașului.

8 goluri și 5 pase decisivea strâns Budescu la Al Shabab, în 24 de meciuri

VIDEO. Budescu, fază genială la antrenamentele de la Cheile Grădiștei

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.