Nationala

UPDATE Merge cu echipa națională la Olimpiadă sau o preia pe Craiova? Ce a declarat selecționerul Mirel Rădoi la conferința de presă: „Am spus-o foarte clar”

Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 noiembrie 2020

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Irlanda de Nord din Liga Națiunilor, în cadrul căreia a fost întrebat despre viitorul său pe banca primei reprezentative.

  • Irlanda de Nord - România se va disputa miercuri, 18 noiembrie, începând cu ora 21:45;

UPDATE 21:00 - Mirel Rădoi rămâne la echipa națională, anunță Mihai Stoichiță

Înainte de meciul echipei naționale de tineret cu Danemarca, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a fost întrebat despre posibilitatea ca antrenorii echipelor naționale să își părăsească funcțiile în viitorul apropiat:

Mirel va rămâne la echipa națională. Mutu la fel. Dacă vine vreo echipă ca Juventus, Inter sau altă echipă mare... (n.red. - ar putea pleca). Eu știu că Nicolae Grigore mai are contract, așa am semnat cu el. Dacă va vrea să plece la Rapid, va trebui să vorbească cu noi”, a declarat Stoichiță.

Știrea inițială - Mirel Rădoi, despre o posibilă plecare la Craiova

Rădoi a fost evaziv când a fost întrebat despre posibilitatea de a semna cu CS Universitatea Craiova, vicecampioana Ligii 1. „Deja s-a discutat prea mult. Am spus-o foarte clar, suntem la echipa națională, vorbim de echipa națională. Oricum am văzut că s-a decis în privința viitorului meu fără ca eu să știu ceva”, a declarat selecționerul.

Întrebat dacă va conduce echipa națională de fotbal a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021, la care „tricolorii” s-au calificat grație rezultatului foarte bun de la EURO U21 din 2019 (semifinale), Rădoi a spus: „Asta se leagă de întrebarea dinainte. Dacă voi merge la Olimpiadă e clar că nu voi merge la Craiova și tot așa”.

Florin Prunea: „300% Rădoi va fi noul antrenor al Craiovei”

Florin Prunea, component al „Generației de Aur” a României, a declarat în urmă cu două zile că „300% Rădoi va fi noul antrenor al Craiovei”. Drept răspuns, Rădoi a acuzat că astfel de afirmații au menirea de a destabiliza echipa națională. 

„Tot ceea ce se întâmplă de obicei cu o zi înainte de meci sau în ziua meciului sunt lucruri care încearcă să destabilizeze echipa națională”, a spus Rădoi, chestionat despre declarațiile lui Prunea. 

VIDEO. Totul despre Irlanda de Nord - România, următorul meci al „tricolorilor”

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.