Nationala

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21 1-1. Note GSP » Mijlocașii de la FCSB, printre cei mai buni de pe teren + Cine a primit cea mai mare notă din echipa lui Adi Mutu

+72 Foto
România U21 - Danemarca U21 1-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 noiembrie 2020

Echipa națională de tineret a României a remizat cu Danemarca U21 în ultimul meci al campaniei de calificare la EURO 2021, scor 1-1, reușind astfel să își asigure prezența la turneul final de anul viitor.

Elevii lui Adrian Mutu au dominat o bună parte a meciului de pe „Ilie Oană”, danezii apropiindu-se de poarta lui Andrei Vlad în puține rânduri.

România U21 - Danemarca U21 1-1 » Note GSP

„Tricolorii” au avut prestații bune, singurele probleme intervenind la finalizare, unde inspirația a lipsit. Valentin Costache, autorul unicului gol al României, a primit cea mai mare notă în Gazeta de astăzi - 9. Mijlocașii Darius Olaru și Olimpiu Moruțan au impresionat la rândul lor, fiind notați cu 8.

De altfel, niciun jucător din tabăra României nu a primit o notă mai mică de 7.

De cealaltă parte, a ieșit rău fundașul central Sebastian Hausner, introdus pe teren în minutul 53 și eliminat doar 4 minute mai târziu pentru un fault asupra lui Mățan. În rest, danezii s-au descurcat decent, au prestat un fotbal prudent și au primit note de la 6 în sus.

8este nota acordată selecționerului Adrian Mutu. Albert Capellas, omologul său de pe banca Danemarcei, a primit 6

VIDEO. Adrian Mutu: „A existat o singură echipă pe teren”

Citește mai multe știri despre România U21 - Danemarca U21:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.