Nationala

România U21 s-a calificat la EURO, însă prestația căpitanului Ianis Hagi a lăsat de dorit: „Neinspirat, ezitant. Mai are de crescut”

+72 Foto
Ianis Hagi (galben) în România U21 - Danemarca U21 1-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 noiembrie 2020

Fostul fotbalist Ciprian Marica (35 de ani) a analizat prestația lui Ianis Hagi (22) din remiza echipei naționale de tineret a României cu Danemarca U21, scor 1-1.

Ianis Hagi a fost integralist în meciul de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești și a purtat banderola de căpitan. Mijlocașul lui Rangers a fost adus de la naționala mare pentru a conduce echipa U21 spre o nouă calificare la un Campionat European, însă prestația sa a fost ștearsă, fără momente în care a ieșit la rampă.

Acest lucru a fost observat și de Ciprian Marica, care spune că potențialul lui Ianis există, dar că fiul „Regelui” are nevoie de realizări în meciuri - goluri și pase de gol.

Ciprian Marica: „Vrem să vedem realizări mai mari de la Ianis Hagi”

„Eu aștept foarte multe de la Ianis Hagi și nu m-aș grăbi să zic că sunt mulțumit de evoluția lui. Așteptam mai mult de la un decar, așa cum bine spunea și tatăl lui. El trebuie să dea pase decisive, să marcheze goluri, iar lucrul ăsta nu se întâmplă. Vrem să vedem realizări mai mari de la el. 

E clar că presiunea este foarte mare, pur și simplu prin faptul că se numește Hagi. Numărul #10 te obligă să fii printre cei mai buni, iar Ianis Hagi mai are de crescut. Mă așteptam de la el în seara asta să facă diferența, cu toții poate ne așteptam, dar totuși l-am văzut de multe ori neinspirat, ezitant. Are potențial, fără dar și poate, dar trebuie să o arate pe teren”, a spus Marica la PRO X.

7este nota primită de Ianis Hagi în Gazeta Sporturilor de astăzi, pentru prestația din meciul cu Danemarca

VIDEO. Surpriză pentru Adrian Mutu în timpul conferinței de presă! Tricolorii mici au intrat peste el!

Mai multe știri despre România U21 - Danemarca U21:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.