Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Marius Bilașco a luat parte la un meci trucat în Liga 1: „Arbitrul mi-a zis: «Nu te mai agita, nu vezi că ai tăi se dau la o parte?»”

Marius Bilașco, în perioada petrecută la Energie Cottbus

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 noiembrie 2020

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia a relatat un episod incredibil petrecut la un meci din Liga 1.

Întrebat dacă a participat într-un meci trucat în timpul carierei de fotbalist, fostul atacant a povestit un episod petrecut la începutul aventurii sale în fotbalul mare.

VIDEO. Marius Bilașco, despre participarea la un meci suspect: „A fost în Liga 1”

Am avut o partidă în care un arbitru mi-a zis: «Nu te mai agita, nu vezi că ai tăi se dau la o parte?» A fost singura mea experiență legată de meciuri trucate. Mă bucur că nu am avut o altă experiență legată de meciurile trucate. A fost un meci din Liga 1. Eram mai la început de carieră”, a spus Bilașco la GSP Live. 

În prima parte a carierei, Marius Bilașco a evoluat pentru FC Argeș, FC Onești, Poli AEK și Minaur Baia Mare. În 2007 a ajuns la Unirea Urziceni, care l-a transferat de la gruparea piteșteană. A mai evoluat pentru FCSB, Tianjin Teda, Energie Cottbus și Rapid.

2 trofeeare Marius Bilașco în carieră: un titlu în Liga 1 alături de Unirea Urziceni (sezonul 2008/2009) și o Cupă alături de FCSB (2010/2011)

Citește mai multe știri de la GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.