Liga 1

Basarab Panduru se întoarce în studio, la câteva luni după ce aventura la Al-Wasl a luat sfârșit

Basarab Panduru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 noiembrie 2020

După 4 luni în care a activat ca antrenor secund în Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl, Basarab Panduru (50 de ani) se întoarce în studioul TV.

În momentul în care Laurențiu Reghecampf a plecat de la Al-Wasl, Basarab Panduru, „secundul” lui Reghe, a demisionat și el. Pandi se întoarce acum în postura de analist TV la Telekom Sport, funcție pe care a ocupat-o timp de 9 ani înainte să accepte oferta din Asia.

Basarab Panduru se întoarce definitiv

Informația a fost dezvăluită de Silviu Tudor Samuilă, moderator TV Telekom Sport, pe pagina personală de Facebook. Acesta a anunțat că Panduru va fi prezent în studio în această seară, după meciul echipei naționale cu Irlanda de Nord, și că revenirea lui Panduru este „permanentă”.

„Dragii moșului, cu mare bucurie în suflet și cu mare viteza în tastare, vă anunț că în această seară se întoarce pe micile sau marile plasme ale domniilor voastre prietenul meu Basarab Panduru. Fericitul eveniment se va consuma în Sport Report de la 23:30, după meciul naționalei. Și ca seara să fie minunată, el va fi însoțit în studioul Telekom Sport de inegalabilul Cornel Dinu! Vă aștept cu entuziasm”, a scris Samuilă.

VIDEO. Panduru: „Am avut două oferte din Brazilia! De la Fluminense și Internacional Porto Alegre”

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.