Nationala

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Mirel Rădoi, taxat de Cornel Dinu după meciul României: „Deja nu mă mai surprinde diletantismul lui! Ce-o fi în mintea lui?!”

+15 Foto
Cornel Dinu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 noiembrie 2020

România a remizat dramatic cu Irlanda de Nord, 1-1, în ultimul meci din Liga Națiunilor. „Tricolorii” profită de victoria Serbiei cu Rusia, 5-0, și au urcat în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022.

La final, Cornel Dinu, fost selecționer, l-a criticat pe Mirel Rădoi pentru modul în care a alcătuit echipa de start și pentru faptul că nu a mizat pe Eric Bicfalvi, marcatorul golului egalizator, încă din primul minut.

Deja nu mă mai surprinde diletantismul lui Rădoi în a forma o echipă! Da, diletantism! Doar Bicfalvi s-a remarcat... Ce-o fi în mintea unui selecționer când, neavând un proiect și fără să spui că «Pe noi ne interesează Campionatul Mondial din 2022», aduci un jucător de 32 de ani și îl ții pe bancă?

Un jucător de 32 de ani presupune experienţă și capacitate de joc. Cât a evoluat el, 20 de minute, a reuşit să dea gol, din singura noastră combinaţie mai periculoasă.

Ce a zis Rădoi, că «„Eu aș vrea să contui, dar depinde ce vrea Federația”», sună ca dracu'”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

VIDEO Toate reacțiile după Irlanda de Nord - România sunt la GSP LIVE

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.