Nationala

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Dan Nistor, declarația serii: „Încet, încet, ducem România în urna 1” » Taxat imediat de Marica: „A stat mai mult la filaj”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 noiembrie 2020

România a remizat dramatic cu Irlanda de Nord, 1-1, în ultimul meci din Liga Națiunilor, rezultat care i-a dus pe „tricolori” în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

După meci, Dan Nistor s-a declarat mulțumit de jocul prestat de România și faptul că „tricolorii” au depășit Rusia în clasamentul FIFA, dar a fost taxat imediat de Ciprian Marica.

„Mă bucur pentru acestă performanță. E un rezultat bun pentru România. Suntem supărați pentru că am ratat calificarea la EURO, dar nu avem ce să facem. Mergem înainte. Cred că acest rezultat este unul echitabil. Urcăm, încet, încet, spre prima urnă! Chiar dacă au fost multe critici, ni le asumăm și vom duce România acolo unde îi este locul”, a declarat Dan Nistor la ProTV.

„Am remarcat că a spus că «Vom duce România acolo unde îi este locul». N-aș vrea să fiu... Azi, prea puțin au oferit Marin și Nistor. Parcă erau la filaj, mereu pe lângă adversar. Nu avem un mijlocaș care să recupereze mingea, nu avem răutate”, a spus Marica pentru sursa citată.

Mirel Rădoi, conferință de presă după Irlanda de Nord - România 1-1

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.