Nationala

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Eric Bicfalvi, prima reacție după golul care a salvat România: „Nu a fost nimic special!” + ce a spus Alibec

+15 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 noiembrie 2020

Eric Bicfalvi (32 de ani) a fost eroul României în remiza cu Irlanda de Nord, 1-1, din Liga Națiunilor, marcând golul egalizator în minutul 81.

Aflat la prima reușită pentru „tricolori”, mijlocașul a vorbit despre meci și despre calificarea în urna a doua pentru tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2022.

„Mă bucur pentru gol, dar era mai bine dacă obțineam o victorie. A fost un meci în care am muncit foarte mult. Cel mai important este că am ajuns în urna a doua. Toți ne dorim să mergem la un turneu final și văd că vin doua generații foarte bune din urmă.

Nu e nimic special de simțit la gol. Tănase a făcut o fază foarte bună, eu am așteptat mingea și doar am pus latul. Nu a fost nimic special.

Pentru mine, e o mândrie să vin la națională. E plăcut să îi vad pe cei alături de care am jucat, pe Dică și Rădoi. Ca selecționer, Rădoi e pe drumul cel bun”, a declarat Eric Bicfalvi pentru ProTV.

Chiar dacă nu am câștigat, am obținut e un punct important. Suntem mulțumiți. Ne bucurăm că am intrat în urna a doua și sperăm să avem o grupă favorabilă.

Trebuie să avem încredere în noi, trebuie să continuăm așa, să nu renunțăm până în ultima clipă și să mergem să luam cele tre puncte la fiecare meci
-Denis Alibec

VIDEO Toate reacțiile după Irlanda de Nord - România au fost la GSP LIVE

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.