Nationala

Ironii la adresa nord-irlandezilor după egalul cu România din Liga Națiunilor: „Am remarcat doar că are o freză franciscană! El joacă într-un pub unde stă la o bere”

+15 Foto
Ethan Galbraith, numărul 6 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 noiembrie 2020

Cornel Dinu a comentat meciul Irlanda de Nord - România, 1-1, din Liga Națiunilor, și i-a ironizat pe adversarii „tricolorilor” pentru prestația avută în meciul de la Belfast.

Aceşti jucători nord-irlandezi joacă mai mult prin pub-urile fotbalului britanic. Evoluează prin liga a doua şi a treia. Sigur, ne-au dominat, dar nu sunt capabili să joace din celebrul «one touch» (n.r. - dintr-o atingere). N-am văzut niciunul care să dribleze. George Best dribla... Dar acum n-am văzut niciunul. 

Prietenul meu Panduru a remarcat un «celebru» jucător de la ei, Galbraith parcă. (n.r. Ethan Galbraith, 18 ani, mijlocaș central legitimat la Manchester United) Nu cred că Pandi are dreptate când spune că că joacă la Manchester United. Cred că joacă într-un pub lângă stadionul lui Manchester United, unde stă şi el la o bere. Am remarcat doar că are o freză franciscană”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

VIDEO Toate reacțiile după Irlanda de Nord - România au fost la GSP LIVE

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.