Nationala

NOTE GSP: Un singur remarcat după Irlanda de Nord - România! Un „tricolor” a fost cel mai slab de pe teren

+15 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 noiembrie 2020

România a remizat la Belfast, 1-1 cu Irlanda de Nord, în ultimul meci din Liga Națiunilor. Grație acestui rezultat și a victoriei Serbiei cu Rusia, 5-0, „tricolorii” vor fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Naționala României a avut o prestație modestă, în special în startul reprizei secunde, atunci când „tricolorii” au încasat golul. Pe finalul partidei, elevii lui Mirel Rădoi au revenit în joc și au reușit egalarea în minutul 81, prin Eric Bicfalvi.

Intrat în minutul 74, mijlocașul de 32 de ani a fost cel mai bun cel mai bun „tricolor”. Bicfalvi a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare a meciului, la egalitate cu Boyce, marcatorul nord-irlandezilor.

La polul opus se află Denis Alibec. Atacantul care a jucat 87 de minute nu s-a făcut remarcat deloc și a fost notat cu 4, cea mai mică notă de pe teren, la fel ca Magennis, vârful advers. Evoluții slabe au avut și restul românilor. Man, Maxim, Florin Tănase, Crețu, Nistor, Toșca, Tătărușanu și Iulian Cristea au jucat mediocru și au luat 5. 

Mirel Rădoi, selecționerul României, și Ian Baraclough, antrenorul Irlandei de Nord, au luat aceeași notă, 5.

VIDEO Toate reacțiile după Irlanda de Nord - România 1-1 au fost la GSP LIVE

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.