Liga 1

Investiție de 3,5 milioane de euro în Viitorul și Academia Gheorghe Hagi: „Va deveni unul dintre cele mai performante complexuri sportive din Europa Centrală și de Est”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 November 2020

Gică Hagi și Viitorul au primit o finanțare de 3,5 milioane de euro în 2020,  iar o bună parte a fost folosită pentru extinderea Academiei Gheorghe Hagi.

Fosta campioană din Liga 1 și BRD au semnat în acest an contracte de investiții în valoare de 3,5 milioane de euro. Din această sumă, 3 milioane au fost folosite pentru modernizarea și extinderea Academiei Gheorghe Hagi.

„Suntem mulțumiți că am găsit în BRD Societe Generale un partener vizionar, care finanțează dezvoltarea la un nivel competitiv internațional a capacităților de cantonament din cadrul Centrului de pregătire sportivă Academia Gheorghe Hagi. 

Este foarte important pentru noi să definitivăm anul viitor prima etapă din ceea va deveni unul dintre cele mai performante complexuri sportive din Europa Centrală și de Est, destinate formării și pregătirii viitorilor fotbaliști de succes pe plan internațional”, a declarat Gică Popescu, președintele de la Viitorul, potrivit  financialintelligence.ro.

VIDEO Bogdan Mitrea despre Gică Hagi: „Hagi e un geniu! Poate fi orice, nu doar selecționer”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.