Nationala

Zmeu în Liga 1, ZERO barat la națională! Dennis Man a fost absolut șocant cu Irlanda de Nord: cifre rușinoase

+15 Foto
Dennis Man. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  joi, 19 noiembrie 2020

Dennis Man (22 de ani), fotbalistul celor de la FCSB, a avut o prestație jenantă în meciul cu Irlanda de Nord, iar cifrele lui contrastează incredibil cu reușitele din ultimele meciuri de campionat. 

Probabil cel mai în formă fotbalist din Liga 1 a fost printre cele mai mari dezamăgiri din echipa națională la ultimul meci al anului 2020. Dennis Man a avut prestații remarcabile în tricoul celor de la FCSB, așa că Rădoi l-a văzut ca o soluție de primă mână în meciul cu Irlanda de Nord, 1-1.

Un singur duel câștigat în 65 de minute!

A evoluat ca atacant lateral dreapta, postul pe care evoluează și la formația de club, însă randamentul său a fost inexistent. A fost schimbat în minutul 65, iar cifrele din dreptul lui sunt penibile, ducând la concluzia că Man a fost zero barat la Belfast. Două sunt capitolele la care a fost depășit complet. Cel al duelurilor câștigate: a avut un procentaj de 11% și, cum a fost implicat în doar 9 astfel de momente ale jocului, rezultă că a câștigat un duel. UNUL SINGUR! În Liga 1, media ultimei perioade trece de 33-34%.

Denis Man

Dennis Man, nicio încercare de dribling! 

În plus, Man n-a reușit nici măcar un dribling miercuri seară, dar nu doar că nu a bifat cel puțin unul, nici măcar nu a încercat vreodată să dribleze un adversar. ZERO ÎNCERCĂRI de a dribla! Absolut șocant pentru un fotbalist care în campionatul intern e unul dintre cei de top. Nu mai departe de ultima etapă, înainte de întrerupere, cu Botoșani, a avut 10 tentative de dribling, reușindu-i 6 dintre ele.

Man la Belfast vs ultimele 4 etape de Liga 1

Meci/ParametruDueluri câștigateDriblinguri încercate/reușiteIndex InStat
Irlanda de Nord - România 1-111%0/0248
FCSB - Botoșani 4-136%10/6373
Chindia - FCSB 0-231%6/3272
FCSB - Hermannstadt 5-030%5/3376
Clinceni - FCSB 0-240%11/6287
  • * Indexul InStat constituie o evaluare, ca medie, după toate criteriile relevante pentru prestația unui atacant. Printre realizările luate în calcul: goluri marcate, pase de gol, dueluri câștigate, driblinguri, pase precise, chiar și volumul de minute jucate

5a fost nota pe care Man a încasat-o din partea GSP pentru prestația de la Belfast, în timp ce în Liga 1 n-a fost notat niciodată sub 6

Crețu e în aceeași situație, Tănase a mișcat doar la faza golului, I. Cristea are cel mai bun index

Alți doi jucători de la FCSB au jucat extrem de slab la Belfast, deși în campionat s-au remarcat în mod deosebit în ultima perioadă. 

Crețu a fost al doilea cel mai slab „tricolor”, dintre cei care au început în formula de start. A avut un Index InStat de numai 217, doar Alibec a fost sub el, cu un nivel de numai 200. Apoi, Florin Tănase, care a fost lăsat de Rădoi aproape tot meciul, n-a avut nicio realizare notabilă în afara pasei de la golul lui Bicfalvi, deși în Liga 1 e printre golgeterii echipei.

În schimb, Iulian Cristea a fost, conform monitorizărilor celor de la firma InStat, cel mai bun „tricolor”. A avut un index foarte mare: 309.

VIDEO Dumitru Dragomir, după remiza din Irlanda de Nord: „O rușine de meci! Păream speriați de bombe”

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Irlanda de Nord - România 1-1

Citește și alte știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.